Nislev´s Private Dagpleje

Nislev´s Private Dagpleje

Hej alle.

Vi hedder Kim og Kathe, er henholdvis 53 og 51 år. Gift og har 2 tøser fra årgang 1997 og 1999, så ingen hjemmeboende børn. Kathe har været privat børnepasser siden år 2000 - de første 4 år som kommunal dagplejer og siden som privat. Kim startede op i 2010. Sammen er vi godkendt til 10 børn og godkendt af kommunen som også fører tilsyn med os og børnene. Her er også mulighed for talepædagog, ergoterapeut og fyser.

Vi går meget op i at komme udenfor og lege hver dag, og udforske naturen - uanset vejret. Og ind imellem tager vi på tur på ladcyklerne. Vi har gode faste rammer og struktur i dagligheden. Dog er det på børnenes præmisser, det skal være en god dag for os alle - ikke mindst børnene - generelt er vi meget struktureret - hvilket børnene også trives med. 

Vi har hund som hedder Maggie (cairn terrier) og er 100% røgfrie - og hund kommer ikke i legeværelset. Samt en hønsegård med 12 høns, hvor vi hjælpes ad med at samles æg.

Har stort legerum (godt 50 m2)og stort udendørs plads (hvor der er 4 forskellige underlag - godt for motorikken) - og så er der gulvvarme i det hele. 

Pr 1 januar 15 indviede vi vores puderum - men skum klodser og Legos soft klodser - et sted hvor vi kan tumle og bruge motorikken.

Vi har 2 el lad cykler så vi kan komme rundt omkring og tage på ture i den nærmeste nærhed (skov - stand og bondegårde ) i har indkøbt cyklehjelme.

Her er bleordning og det eneste I skal huske hver mandag morgen er faktisk jeres guldklump - alt det andet er fast her, og så har vi købt 10 nye barnevogne med alt tilbehør hvor hvert barn har sin egen her - dette er inkl i prisen - vi står selvfølgelig for rengøring og skift af sengetøj og vask mm 

Dagpleje gruppen februar 2022

Avisen kontaktede os for at lave en artikel om vores el-lad cykler. Og denne artikel kom ud af det

Skøn sensommerdag

Billede fra sandkassen over mod vores hus

Barnevognsrum